PO LUKASA DOŠLI U BESNOJ MAŠINI! Lično obezbeđenje čeka da folkera puste iz ZATVORA!

Njegov automobil je sinoć uslikan ispred policijske stanice u Brusu, gde je i priveden, a policija je istragom pronašla razne psihoaktivne supstance.

Folker Aca Lukas priveden je juče na putu za Kopaonik, nakon čega mu je određeno zadržavanje od 24 sata, a po njega je, kako prenosI „Blic“, sada stiglo i njegovo obezbeđenje u besnoj mašini! Kako je portal Republikaprvi pisao, Aci je u kolima nađen kokain, marihuana i više vrsta tableta, zbog čega je i priveden.

– Lukas je bio na putu ka Kopaoniku, gde je zakazao nastup. Klubu gde je trebalo da nastupa je javljeno da neće da ga puste, te pevač sinoć nije održao svoj nastup na popularnoj planini. Njegov automobil je sinoć uslikan ispred policijske stanice u Brusu, gde je i priveden, a policija je istragom pronašla razne psihoaktivne supstance – objasnio je upućen izvor. 

Ovo hapšenje je izazvalo veliku pažnju javnosti, s obzirom na popularnost pevača Aca Lukasa. Mnogi fanovi su izrazili šok i zabrinutost povodom ovog događaja, dok su se pojavile i brojne spekulacije o razlozima hapšenja.

Inače, Lukasa je isprva zaustavila saobraćajna policija i privela ga zbog toga što nije imao vozačku dozvolu, zbog ranijih prekršaja, a vozio je kao da je sve regularno. 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa P.R. menadžerom folkera, ali je on za naš portal kratko poručio da ne treba da ga zovemo za takve stvari.

– Ne znam zašto me zovete da me to pitate! Kasno je i nema potrebe za ovakvim stvarima! 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare