NAŠA PEVAČICA ZARADILA ZA 2 MINUTA 5.000 EVRA: Otkrila TAJNU kako da se obogatite, a da prstom ne mrdnute! (VIDEO)

Pevačica Milica Jokić otkrila je tajnu kako da zaradite za 2 minuta 5.000 evra!

Pevačica Milica Jokić nastupala je na jednom veselju i tom prilikom postigla nešto što niko pre nje nije, što se može videti po viralnom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Naime, Milica je pevala na privatnom veselju, a gosti su ponovo pokazali koliko su galantni budući da su Jokićevu okitili od glave do pete sa novčanicama, koje je jedva i držala u rukama. 

Kako stoji na video snimku koji je objavljen, Milica Jokić je za 2 minuta pevanja zaradila bakšiš od 5.000 evra ko od šale, a prisutni gosti su toliko bili galantni, da pored uživanja uz pevačicin glas, vadili su evriće i kitili je kao novogodišnju jelku. 

Podsetimo, nedavno se pojavio video snimak mlade pevačice koji je šokirao ceo region. Naime, na njemu se vidi Milica Jokić koja peva, a ono što je tada bakšiš razlikovao od svakog uobičajenog jeste to što u pitanju nije bio novac već skupoceni satovi. Gosti tog privatnog veselja su pevačici stavljali satove na ruke, a velikom većinom oni su bili marke Roleks koja važi za jedan od najprestižnijih brendova. 

Milica je vidno bila u šoku, a vrednost bakšiša koji je dobila procenjuje se od milion do dva miliona evra. 

 Počela sam da se takmičim sa 12 godina, uvek sam bila sa starijim kolegama, to mi je mnogo pomoglo. Tada su me ljudi dosta zapazili, a i mnogo sam naučila, skidala sam njihove pokrete i ponašanje, kako pričaju. Tad su svi oko mene imali tremu, a ja sam bila suviše mala i nisam bila svesna šta me je snašlo. Nisam ništa očekivala, osim da pokažem kako pevam – pričala je svojevremeno Milica za Republiku u okviru emisije ,,Ispovesti“. 

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare