MITROVIĆ KAZNIO JOVANU JEREMIĆ: Skinuo joj 50 odsto plate u programu UŽIVO!

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, gostovao je kod voditeljke Jovane Jeremić u vikend izdanju popularnog jutarnjeg programa. Željko se u svom tradicionalnom godišnjem intervjuu osvrnuo na poslovne i lične uspehe, ali i saopštio Jovani da je kažnjena.

Kako je vlasnik i direktor Pinka saopštio, Jovani će zbog incidenta biti oduzeto 50 odsto od decembarske plate, što je ona viteški podnela.

– Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim – rekao je Željko.

– Što? – pitala je Jovana.

– Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela – istakao je Mitrović.

– Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim – rekla je Jeremićeva.

 I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori – rekao je Željko.

– Tako je, ja samo mogu da reagujem – zaključila je Jovana.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare