Pregovori već počeli! Turski velikan dolazi po Saldanju

Fudbaler Partizana definitivno je jedan od najtraženijih igrača sa naših prostora na evropskom tržištu ove zime.

Posle Bešiktaša i Sevilje, u trku za Mateusa Saldanju (24) uključio se i Fenerbahče!

Istanbulski velikan navodno je već počeo pregovore oko dovođenja sjajnog napadača, koji je minule jeseni u crno-belom dresu na 24 utakmice dao 15 golova i upisao pet asistencija, a ujedno je i najbolji strelac Superlige.

Skautima i čelnicima turskog tima to nije promaklo, pa su kao narednu metu označili upravo Brazilca. Tamošnji novinari tvrde da je kontakt uspostavljen sa agentom igrača i rukovodstvom crno-belih, ali se ne pominje cifra vezana za obeštećenje.

godine. On je u Humsku stigao letos, iz japanskog Džef junajteda, pošto je prethodno bio na pozajmici u azerbejdžanskom Nefčiju.

Odmah se uklopio u sistem Igora Duljaja, golovima je vrlo brzo kupio i navijače, koji sada s razlogom strahuju da bi već u januaru mogli da ostanu bez jednog od miljenika.

Pre Fenera, mediji sa Bosfora pisali su i o interesovanju Bešiktaša za odličnog centarfora, dok je Informer saznao da su čelnici „parnog valjka“ odbili ponudu Sevilje tešku šest miliona evra.

Sportski direktor Ivica Kralj, kao i generalni direktor Miloš Vazura, nedavno su rekli da Brazilac nije na prodaju i da sigurno neće napustiti klub ove zime. Međutim, ukoliko dođe „nepristojna ponuda“, od deset ili više miliona evra, teško da će čelnici crno-belih to moći da odbiju. Videćemo da li je baš Fenerbahče spreman toliko da plati.

Podsetimo, žuto-plavi dres nosi kapiten naše reprezentacije Dušan Tadić, tu je i iskusni golgeter Edin Džeko, pridružio im se pre dva dana i italijanski defanzivac Leonardo Bonući, dok je sa Milanom dogovoren transfer srpskog veziste Radeta Krunića. 

UDARNA VEST.rs (informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare