NATAŠU BEKVALAC U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI: Prevrnula se i pala, pa se valjala i smejala kao luda (FOTO)

Popularna pevačica Nataša Bekvalac trenutno boravi na Kopaoniku, gde je svoje ćerke odvela na zimovanje, a sa svojim pratiocima na Instagramu svakodnevno deli kako joj je zabavno sa mlađom naslednicom Katjom, koja je i nju vratila u detinjstvo.

Naime, Natu u ovakvom izdanju do sada nismo imali prilike da vidimo – kako se u skafanderu valja po snegu!  

Ona je za svoju mezimicu iznajmila i instruktorku skijanja, ali je pokazala da su se mnogo bolje provele dok su se sankale.

Kada su im se sanke prevrnule njih dve su popadale u sneg, ali su se zato ludo smejale.

Nataša, inače, često ističe kako je privatno veoma posvećena deci i da se sa njima raduje i uživa u svemu, pa je nedavno priznala i da još uvek veruje u Deda Mraza.

– I dalje verujem u Deda Mraza. Mnogi su pokušali da mi sruše Sneška, ali nisu uspeli. Pisala sam pisma, i sada to rade Hana i Katja. Ne mogu da otkrijem šta je Hana poželela, a Katja je poželela četiri knjige. Nismo je nagovarali, stvarno je to poželela, kaže sve drugo ima – otkrila je Nataša tokom proteklih praznika. 

Podsećanja radi, u novogodišnjoj noći, Bekvalčeva je pevala i to u Beogradu, a kako je sama istakla, ovo joj je prva radna Nova godina da nije prvo čestitala muzičarima već ćerki Hani koja je za doček bila na maminom nastupu. 

 Večeras sam došla da ljudima pružim nezaboravnu noć. Ova godina je za mene bila prelepa. Ćerka mi je ovde, pa prvi put posle mnogo godina neću muzičarima prvo čestitati, već njoj – rekla je Nataša tada za medije.

Tu noć je bila u uskom, belom kostimu sa providnim detaljima, dok je preko imala ogrtač u istoj boji.

UDARNA VEST.rs(republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare