PREMINUO OMILJENI UČESNIK ŠOUA „NIKAD NIJE KASNO!“ Tužna vest potresla kompletnu estradu!

Nekadašnji učesnik muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ Dragutin Dimitrijević Guta iz Beograda iznenada je preminuo u 59. godini nakon kratke i teške bolesti.

Gutino zdravstveno stanje se naglo pogoršalo nakon što je izgubio brata, što je dovelo do njegove iznenadne smrti u 59. godini nakon kratke i teške bolesti. Ovaj nekadašnji učesnik muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ ostavio je dubok trag među pevačima i saborcima iz takmičenja, stigavši čak do polufinala.

Guta se lavovski borio protiv bolesti, ali nažalost, bolest je bila jača. Tokom učešća u šouu, Guta je svojim šalama i humorom osvajao simpatije publike, često ističući svoje stavove o oblačenju na sceni i poštovanju prema publici. Njegova iskrenost i duhovitost su ga učinili omiljenim među takmičarima.

Guta je tokom svoje bogate karijere imao priliku da sarađuje sa velikim umetnicima, ali poseban utisak na njega ostavila je Maja Odžaklijevska. Rođen u Beogradu 1965. godine, potekao je iz muzičke porodice i već od najranijeg detinjstva bio je zaljubljenik u harmoniku. Nakon završene Muzičke gimnazije, zaposlio se u orkestru policije, gde je proveo godine radeći i negujući svoj muzički talenat.

Interesantno je da je jedan od razloga zašto Guta nije ranije učestvovao u takmičenju bio taj što policijski službenici ne smeju da se eksponiraju u javnosti, što je otkrio tada Žika Jakšić. Međutim, Guta je ipak odlučio da pokaže svoj „dar“ široj publici i prijavio se za „Nikad nije kasno“ samo dve godine pred penziju, osvajajući simpatije milionskog auditorijuma.

Gutin odlazak ostavlja prazninu među njegovim bliskim ljudima i saradnicima, ali njegova muzika i duh će zauvek ostati u sećanju mnogih.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare