Užasna vest: Slavna plavuša iz „Čuvara plaže“ saopštila da ima rak

Nikol Egert (51), slavna plavuša iz kultne serije „Baywatch“, ima rak dojke.

Nekada popularna glumica tužnu vest je saopštila za magazin People. Kako je istakla, njoj je u decembru 2023. godine dijagnostikovan kribriformni karcinom drugog stadijuma. Mislila je da su simptomi koje je imala simptomi menopauze, pošto je za tri meseca dobila 11 kilograma, ali je u oktobru osetila i užasan bol u levoj dojki.

Kada je napipala kvržicu, obratila se doktoru.

– Stvarno je pulsiralo i bolelo. Odmah sam otišla svojoj doktorki opšte prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled – istakla je Nikol.

Rekla je i da je imala problem sa dobijanjem termina kod specijaliste jer je „uvek sve bilo rezervisano“, pa je do kraja novembra čekala na pregled. Iako su mamografski pregled i tri biopsije utvrdili da ima rak dojke, ona još ne zna je li se bolest proširila na druge delove tela.

Nikol, inače majka dvoje dece, moraće na operaciju i trenutno čeka onkologa koji treba da odredi kada će početi sa hemoterapijom i zračenjem.

– Tamo je. Treba ga izvaditi. Pitanje je moram li obaviti lečenje pre operacije ili oni moraju obaviti prvo operaciju, pa ja mogu nastaviti s lečenjem – istakla je glumica.

– Imam paniku gde razmišljam kao – samo izvadite ovo iz mene. Sediš, to je u tebi, svake sekunde koja prođe to je u meni. Raste, a ja samo mislim da želim da to bude napolju… – dodala je.

Ko je Nikol Egert?

Ljubav prema glumi nasledila je od svoje majke Đine Dunkan koja je bila kalifornijska glumica poreklom iz Londona. Sa 5 godina je počela da se takmiči na izborima za lepotu, pa je u 5. godini postala Mis Univerzuma za devojčice.

Zahvaljujući tome je glumila u „Džonsons“ reklami za dečji šampon i ušla u svet glume. Pored serije „Čuvari plaže“ u kojoj je igrala nekoliko sezona, ona se pojavila u filmu „Čuvari plaže: Havajsko venčanje“ iz 2003. godine, kao i u mnogim rijaliti emisijama.

Bila je verena za kanadskog glumca Korija Hejma, koji se predozirao 2010. godine, a jednom prilikom je otkrila kako je izgledala njihova veza.

– Provela sam mnogo noći u hitnoj pomoći sa njim. Ne mislim da sam mu spašavala život, već da sam samo bila tu za njega – rekla je glumica u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Nikol ima dve ćerke, prvu koju je dobila sa glumcem Džastinom Hervikom, s kojim je bila u braku od 2000. do 2002. godine i drugu koja je rođena 2011. godine, a identitet devojčicinog oca nije poznat.

Ona je imala tešku mladost, a mnogo godina kasnije je optužila svog kolegu Skota Baija (60) da ju je seksualno zlostavljao kada je imala samo 14 godina, što je glumac oštro demantovao.

On je priznao da je imao sa njom sporazumni seksualni odnos kada je Nikol imala 18 godina, dok glumica tvrdi da je imala 17 i da ju je on naterao na odnos. Pričalo se da je Nikol bila zavisna i o alkoholu.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare