SRBIN ISKASAPIO NEMICU U DREZDENU! Na Božić mu se zamerila, pa potegao hladno oružje na nju – ubo je tačno u VRATNU ARTERIJU!

U nemačkom gradu Drezdenu, državljanin Srbije je uhapšen zbog sumnje da je, na Božić, izvršio pokušaj ubistva svoje bivše emotivne partnerke, Nemicu (36), tako što ju je ubo nožem u vrat i nanio joj teške povrede. 

Incident se dogodio u nedelju ujutru, na Ulici Rudolfštrase u Drezdenu.

– Sumnja se da je on prišao ženi i napao je nožem. Ubo je u vrat i pokušao da pobegne, međutim ptrolaznici su ga videli i uhvatili. Držali su ga do dolaska policije koja ga je odmah uhapsila. Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju – navode lokalni mediji.

– U međuvremenu, žena je sa teškim telesnim povredama prevezena u bolnicu. Motiv napada još uvek nije utvrđen, ali se sumnja da su njih dvoje kratko bili u vezi i da je žena tu vezu prekinula – objasnile su kolege iz lokalnih medija. 

Nožem izbo emotivnu partnerku

Prema izveštajima nemačkih medija, napad se desio kada je osumnjičeni prišao ženi i izvršio napad nožem. Pokušao je pobeći, ali su ga prolaznici primetili i zadržali do dolaska policije, koja ga je odmah uhapsila. Žrtva je prevezena u bolnicu sa teškim telesnim povredama.

Motiv napada još uvek nije jasan, ali se sumnja da su osumnjičeni i žrtva bili u kratkoj vezi koju je žena prekinula. Pretpostavlja se da je muškarac možda bio ljut zbog prekida veze i da je odlučio da se osveti na ovaj način.

Osumnjičeni, državljanin Srbije, više puta osuđivan, sada se nalazi u pritvoru u Drezdenu. Detalji i motiv napada biće utvrđeni tokom istrage koja je u toku.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare