POŠTENJE BOGATAŠA SADA JE NA TESTU: Izgubila vredan prsten koji košta BOGA OCA na dodeli Zlatnog globusa! U toku potraga ZA BLAGOM

„Veoma sam tužna, ali i shvatam da je to samo predmet“, poručila je novinarka E! Kelti Najt koja je na dodeli Zlatnog globusa (sedmi januar) izgubila vredan dijamant. Tražila je najpre deo svog nakita po crvenom tepihu, ali bezuspešno. Kamen je bio na prstenu koji je dobila od supruga za 10 godina baka pa ima i sentimentalnu vrednost.

Kelti Najt objavila je niz postova na Instagramu kako bi se pronašao njen dijamant izgubljen na Zlatnom globusu.

Kelti Najt
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

„Nosila sam ga svakog dana jer je elegantnijeg dizajna od prvog prstena. Spavala sam sa tim prstenom prethodne noći jer sam veoma zaboravna. Brinula sam da ću zaboraviti nakit za Zlatni globus, nikada inače ne spavam sa nakitom“, poručila je.

Dodala je da je vredan dijamant verovatno izgubljen od mesta gde se nalazila ekipa E! kanala do mesta za fotografisanje na crvenom tepihu. Zaključila je to na osnovu snimaka i slika.

„Pozvala sam E! produkciju i Hilton hotel (gde je organizovana dodela) da bi proverili, uverena sam da je dijamant na đonu nečije cipele ili se zaglavio u ogrtaču sa ružama Dženifer Lopez“.

S obzirom na to da na Zlatnom globusu prednjače zvezde sa dubokim džepom, ako neko pronađe vredan kamen, biće na testu njegovo poštenje pred izazovom da li da vrati dijamant ili ne.

Novinarka je naglasila da je tokom dodele bila koncentrisana na intervju sa Dženifer Lorens pa nije obraćala pažnju na dragocen nakit, piše People.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare