„DRAGAN JE MUŠKA KOPIJA JOVANE JEREMIĆ“ Voditeljka otkrila šta njen dečko voli, a evo šta ih je spojilo

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim planira i brak i da mu rodi sina.

Njihova romansa intrigira javnost, a Jeremićeva je sada opisala koliko su ona i njen novi partner slični, te neretko ističe da je on ljubav njenog života.

– Dragan ima dušu. On je odgovor na pitanje ko je Jovana Jeremić. On je muška kopija Jovane Jeremić. Ono što jedem ja, to jede i Dragan. Onoliko koliko treniram ja, trenira i Dragan. Ono što Dragan voli da obuče, oblačim i ja, iste boje, iste oblike. Iste tipove automobila, mi volimo iste stvari – navela je Jovana za Informer.

Inače, Stanković se za Božić uključio u Jutarnji program kod Jovane.

Kao što znate prošle godine sam dao vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav, i mislim da je Bog nas spojio naš na ovaj dan – rekao je Dragan pa je dodao:

– Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare