Dnevni horoskop za utorak 9. januar! Ovnove čeka zabranjena ljubavna afera, Device uspeh na poslu

Svaki horoskopski znak očekuje uzbudljiv dan, a Device će pored poslovnog uspeha imati i zdravstvenu stabilnost.

OVAN

LJUBAV: Moguća afera sa nekim za koga radite ili sa nekim s kim ne bi trebalo da imate romantičan odnos. POSAO: Izbegavajte ulaganja u partnerske poslove. ZDRAVLJE: Povreda noge ili bol ekstremiteta.

BIK 

LJUBAV: Dopašće vam se osoba s kojom delite interesovanja ili ćete razviti osećanja za nekog ko vam je cimer/ka. POSAO: Imaćete korist ili uspeh, ako se bavite kreativnošću ili marketingom. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV: Ušli ste u nestabilan period, kada su u pitanju ljubavni odnosi. POSAO: Dobit ili novac od svega što ima veze sa prevoznim sredstvima i sa upotrebom jezika i komunikacije. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Senzitivni ste i to može da poremeti vašu rutinu, ali ovaj dan će vam doneti i uzbudljive
događaje. POSAO: Biće pozitivnih pomaka u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Očekujte poboljšanje zdravstvenog stanja.

ljubav

LAV

LJUBAV: Vaši pokušaji da se opustite i uživate u ljubavi će biti osujećeni. POSAO: Moguće je da ćete imati administrativne probleme ili probleme u vezi logistike. ZDRAVLJE: Moguć bol u predelu leđa i uopšte sklonost povredama.

DEVICA 

LJUBAV: Moguće je da će vas neko oboriti sa nogu, ali će ta osoba biti potpuno pogrešna za vas ili neko ko nije u stanju da vam pruži stabilnost. POSAO: Očekuje vas uspeh ili napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Vama treba pozitivan i samouveren partner, neko ko nije posesivan ili sitničav. POSAO: Vest o službenom putu koji će biti unosan ili na drugi način koristan za vašu karijeru. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Zainteresovaće vas osoba koja nije tako strastvena kao što ste vi. POSAO: Vrlo lako dobijate ono što želite, jer znate kako ljude da navedete da urade ono što vi želite. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguća je afera sa nekim s kim radite ili imate poslovni odnos. Bićete vrlo stimulisani i zainteresovani za fizički kontakt. POSAO: Nemojte zapostaviti svoje odgovornosti. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC 

LJUBAV: Svakako ćete doživeti neko uzbudljivo seksualno iskustvo, ako ništa značajnije od toga. POSAO: Izbegavajte sukobe na random mestu. Problemi u timskom radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo čulni, što će naići na pozitivan odgovor, pa je uživanje u ljubavi
zagarantovano. POSAO: Posao će zahtevati saradnju, timski rad ili kreativnost. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom.

RIBE 

LJUBAV: Partner će nametati svoja očekivanja koja vi trenutno niste raspoloženi da ispunite. POSAO: Bićete rastrošni pri baratanju sopstvenim budžetom. ZDRAVLJE: Dobro. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare