VODITELJ „UNAKAZIO“ DŽENIFER LOPEZ PITANJEM, NEPRIJATNOST TREPERILA U VAZDUHU! Snimak UBITAČNOG INTERVJUA pokorio mreže (VIDEO)

Dženifer Lopez pojavila se na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa, a crvenim tepihom prošetala je bez supruga Bena Afleka. Obučena u ružičastu haljinu zasenila je sve lepotice, a potom je na crvenom tepihu odgovarala na pitanja Marka Malkina i postala hit na društvenim mrežama.

Dženifer Lopez je bila nasmejana, komentarisala da uživa i željno iščekuje da čuje imena pobednika… da bi usledelo pitanje: „Kako znaš da je ovo tvoj poslednji brak?“

Iste sekunde se kiselo nasmešila i rekla: „Kažu kad znaš, onda znaš. A kad ne znaš, takođe ne znaš. Mislim da čovek uvek ulazi s najboljim namerama svaki put kad se upušta u bilo šta, barem ja tako radim. Ne samo u privatnom, nego i u poslovnom životu“, rekla je Dženifer, a samo ovaj deo intervjua je završio na Tviteru uz pregršt komentara.

„Dajte ovom čoveku povišicu“, glasio je jedan u moru hvalospeva na Malkinov račun, a uz komentare „cepaj, majstore“, našlo se i nekoliko onih u kojima mu se zamera ovaj način obraćanja jednoj od najlepših pevačica i glumica na svetu: „O, ne, zašto je to uradio“

Razlog za njegovo pitanje leži u činjenici da se Dženifer Lopez udavala četiri puta – bila je u braku sa Ohanijem Noom, Krisom Džadom, Markom Entonijem, sada Benom Aflekom, a u međuvremenu se verila nekoliko puta. Poslednja veridba je bila sa Aleksom Rodrigezom.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/MONDO/T.B.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare