Izraelci pišu: Bahar zapretio Zvezdi tužbom, problem su neiplaćene zarade

Izraelski trener Barak Bahar razočarao je mnoge u Crvenoj zvezdi, nije uspeo da napravi rezultati kakvi su se od njega očekivali, pa je nakon sam nekoliko meseci dobio otkaz i to nakon poraza u večitom derbiju od Partizana, rezultatom 2:1.

Kako prenosi izraelski portal „Sport5“, Bahar i njegov pomoćnih Gaj Sarfati zapretili su Zvezdi tužbom zbog neisplaćenih zarada.

Kako piše u tekstu na pomenutom izraelskom portalu, Bahar i Sarfati su već poslali preteće pismo u UEFA, prema kom se žale na neisplaćeni deo zarada, kao i na činjenicu da im se ne sviđa na koji su način dobili otkaze u ovom klubu.

Njima u ovom slučaju pomaže i pravni savetnik Moran Mejri, a Zvezdu bi mogli da „cede“ do poslednje pare u ugovoru.

Ono što takođe smeta Baharu i Sarfatiju, jeste i činjenica da se još nisu dogovorili oko kompenzacije, pošto je bio potpisan višegodišnji ugovor. Izraelci tvrde da je Bahar imao platu od oko 1,2 miliona evra po sezoni, te da klub mora da mu isplati za sve tri godine ugovora, dok ostatku stručnog štaba duguju po 300.000 evra.

Zvezda Terzić je po odlasku Baraka Bahara iz Zvezde istakao sledeće:

„Barak je bio vrlo korektan, nije hteo ono što nije zaradio. Dogovor je da mu se isplati ova polusezona do kraja i da mu se daje plata dok ne nađe posao. On je vredan čovek koji želi da radi i ubrzo će verovatno naći klub“, rekao je tada Terzić.

Kao novi/stari trener Zvezde predstavljen je Vladan Milojević, a Bahar je trenutno u Izraelu, gde pomaže svom narodu u ratu protiv Hamasa. Bahar i dalje nije našao novi posao, a i dalje se ne spominje gde bi mogao da nastavi trenersku karijeru, poišto verovatno ni sam nije očekivao da će stvari sa Zvezdom otići u pogrešnom smeru.

UDARNA VEST.rs (Nova.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare