DEJANA ŽIVKOVIĆ SA SINOM NAPUSTILA PORODILIŠTE: Manekenku iznenadio suprug, ne skidaju osmeh s lica! 

Tri dana posle porođana manekenda se vraća kući!

Manekenka Dejana Živković i njen suprug Filipsu juče postali roditelji drugi put, pošto su dobili sina kome su dali ime Novak. Dejana se porodila na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a danas je porodilište napustila sa osmehom na licu, noseći buket crvenih ruža.

Filip, ponosni tata, je već stigao po suprugu i sina i osmeh nije skidao. U rukama je nosio korpu za bebu u kojoj se nalazio mali Novak, dok je Dejana nosila buket crvenih ruža. Iako je prošlo samo tri dana od porođaja, manekenka je blistala, a sreća se mogla videti na njenom licu.

Ime koje su odabrali za svog sina, Novak, nosi simbolično značenje „da krene sve novo“. Ovo ime simbolizuje novo životno poglavlje, nove radosti i nove prilike za celu porodicu.

Nedavno je Dejana ispričala da se ugojila 14 kilograma tokom trudnoće, ali istakla je da je srećna zbog toga. „Ugojila sam se 14 kilograma, imam sreću da se ne vidi jer se lepo gojim. Srećna sam i to se vidi“, rekla je manekenka za medije.

Porodica Živković danas je izašla iz porodilišta sa osmehom i srećom, spremna da započne novo poglavlje sa svojim novim članom, malim Novakom. Ovo je svakako vreme radosti i ljubavi za njih, a ime koje su odabrali nosi sa sobom simboliku novih početaka i radosti.

Podsetimo, Dejana Živković je u braku sa Filipom Simovićem, a njih dvoje žive u beogradskom kompleksu koji važi za najskuplji u gradu. Njihov luksuzni životni stil privlači pažnju javnosti, a sada će se u njihovom domu čuti i dečiji smeh, što će sigurno još više ispuniti njihove živote radošću i ljubavlju.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare