Veliki udarac za Zvezdu: Bez jednog od najboljih na derbiju!

Jedan od najbitnijih Crvene zvezde, Luka Mitrović, neće biti u mogućnosti da se pridruži svojim saigračima u ključnom duelu protiv Partizana, uprkos velikoj želji da bude deo tima.

Iako se iskusni krilni centar pojavio na treningu u sredu u opremi, čini se da je povreda kolena takva da bi bilo preveliki rizik da večeras bude na parketu „Štark Arene“.

Trener Crvene zvezde, Joanis Sferopulos, najavio je dan pre utakmice da će konačna odluka o Mitrovićevom nastupu protiv večitog rivala biti doneta na dan meča. Međutim, sada je jasno da se 30-godišnjak neće naći među odabranima za ovaj ključni susret. Takođe, Stefan Lazarević takođe neće biti u sastavu.

Podsetimo se da se Mitrović povredio u duelu sa Panatinaikosom nekoliko dana pre kraja 2023. godine. Tokom ove sezone u Evroligi, ostvario je proseke od 10,6 poena, 5,9 skokova, 1,9 asistencija i 0,9 blokada po meču.

Crvenu zvezdu očekuje bitna utakmica protiv Partizana, označavajući početak šest mečeva koji će biti odigrani u prvih 14 dana 2024. godine, uključujući četiri gostujuće susrete u četiri različite države.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare