Kosta K. izgovorio ovo pa iznervirao sve na klinici! Besni i histeriše: „Ne želim od majke nikakav poklon“

Naime, na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, u kojoj se nalazi dečak-ubica, nadležni organi svakodnevno slušaju i posmatraju njegovo bahato ponašanje, a ono što je poslednje izgovorio šokiralo je sve!

– Kosta je dosad pokazao da prema svojim roditeljima nema ni trunku emocije, međutim, postojala je mogućnost da će se njegovo ponašanje bar malo promeniti kada dođu novogodišnji praznici, međutim, ispostavilo se potpuno drugačije – započinje razgovor izvor upoznat sa istragom, piše Republika.

Kako kaže, on je rekao da joj od majke Miljane ne treba ništa, čak ni za Novu godinu i Božić.

– Bio je jako besan i histeričan, nikome nije jasan razlog takvog ponašanja. Rekao je da će pre pristati da ne dobije ništa za novogodišnje praznike, nego da mu Miljana šalje poklone – istakao je izvor iz istrage, pa dodao:

– Još u maju mesecu je izjavio da je masakr počinio kako bi njegova majka patila, tako da on očigledno i dalje to želi. Njega porodica ne zanima, bitan je samo sam sebi.

Da podsetimo, Kosta K. je počinio jeziv zločin 3. maja kada je u 8.40 sa vrata škole „Vladislav Ribnikar“ ubio čuvara Dragana Vlahovića i u holu tri devojčice, od kojih su dve bile na dežurstvu i jedna u prolazu.

Nakon toga svoj krvavi pir nastavio je u kabinetu za istoriju gde je ubio šest učenika, a ranio petoro i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare