Dnevni horoskop za četvrtak 4.januar! Device, Rakovi i Vage imaće probleme sa zdravljem, a samo ovaj znak očekuje procvat na svim poljima

OVAN

LJUBAV: Previše ste direktni, što može da vam napravi problem u odnosu. POSAO: Energija usmerena na prikupljanje materijalnih sredstavaza neki projekat ili ideju. ZDRAVLJE: Upala mišića.

BIK

LJUBAV: Trenutno vas je najlakše osvojiti preko stomaka. Ukusna hrana i opuštena atmosfera je ono što vam prija. POSAO: Bez promena, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu nekoga ko je izuzetno privlačan i sigurno ćete se zaljubiti u tu osobu. POSAO: Veći novčani dobitak ili nasleđena vrednost. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i moguće značajno poznanstvo. POSAO: Ulagaćete energiju u kreativan posao. Dobit od nekretnina. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

LAV

LJUBAV: Nestabilnost odnosa ili manje promene na planu ljubavi. Ipak, imaćete prilike da uživate s partnerom. POSAO: Očekujte uspeh čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Problem sa grlom.

DEVICA

LJUBAV: Danas vas je najbitnija dobra komunikacija sa izabranom osobom. Privući će vas oni s kojima lako ulazite u razgovor. POSAO: Doživećete izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Upala grla.

VAGA

LJUBAV: Romantika vam je bitna koliko i materijalna sigurnost i mogućnost da uživate sa partnerom. POSAO: Imaćete manjih problema pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uložićete napor da izgledate najbolje što možete, zbog čega ćete imati veliki broj ljubavnih ponuda. POSAO: Prevazići ćete novčane probleme. ZDRAVLJE: Drastično uvećan apetit.

STRELAC

LJUBAV: Planiraćete romantično putovanje ako ste već u vezi. Ako ste sami, maštaćete o nekome ko je stranog porekla. POSAO: Dobićete ponudu za posao u stranoj firmi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Bićete optimistični u vezi sa ljubavnim životom, jer su vam trenutno zvezde vrlo naklonjene. POSAO: Moguće je da dobijete bolji posao ili unapređenje. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom ili sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguće su kadrovske promene na mestu na kome radite. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nedostižan, da li zbog fizičke udaljenosti ili nemogućnosti veze sa tom osobom. POSAO: Manji novčani dobitak. ZDRAVLJE: Variranje šećera u krvi.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare