ABAZOVIĆ: Ne isključujem da će Milo i Spajić napustiti Crnu Goru, jednome su pare već na sigurnom, drugi se za pare grčevito bori

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, sadašnji poslanik u Skupštini Crne Gore, a bivši predsednik Vlade rekao je za „Borbu“ da je ubeđen da će se 44. Vlada na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem zadužiti, a da će neko staviti makar 10 miliona evra u džep, ako zaduženje bude iznosilo milijardu evra.

Abazović takođe ostaje pri stavu da će Spajić pobeći iz Crne Gore, ali ne želi da licitira da li će se to dogoditi u 2024. godini.

Na pitanje da li stvarno zna ko je stajao iza portala „Udar“, Abazović nam je kazao da je ovaj slučaj pred nadležnim organima i da se vode postupci u tom smeru.

Dritan Abazović
foto: EPA

„Pozvan sam kao svedok da govorim u tom predmetu. Tužilaštvo i Sud su na potezu i oni treba da daju konačan epilog. Sve što smo rekli do sad se ispostavilo tačnim. Ipak, institucijama očigledno treba vreme“ – dodaje Abazović.

Redakcija „Borbe“ je posdsetila lidera GP URA i da je nedavno poručio građanima da treba da pripreme kokice, jer Crnu Goru očekuju epohalna otkrića, koja će ugledati svetlost dana, sa novim objavama Skaj prepiski.

Na konto toga novinare je zanimalo koju količinu kokica bi svaka porodica trebalo da ima u „šteku“, da bi spremno dočekala nove transkripte Skaj konverzacija? Da li je preporučljivo da drže i šećeranu vodu na stolu?

„Kupujte kokice kao da je Black friday (prim. aut. Crni petak). Otvorena je Pandorina kutija. A što se tiče šećerane vode, mislim da je ti, koji treba, već konzumiraju. Sve u svemu, biće zanimljivih stvari. Sve mi se čini da ćemo “uživati” celu 2024. godinu.“

Milo Đukanović
foto: EPA

Gde vidite Mila Đukanovića u 2024. godini?

„Ne znam za ostatak crnogorske javnosti, ali ja Đukanovića više uopšte ne vidim.“

Može li se dogoditi da i Đukanović i Spajić tokom 2024. godine pobegnu/otputuju na neke egzotične destinacije gde će na miru trošiti novac crnogorskih građana? Ili ipak jedan od njih mora ostati u Crnoj Gori da je čuva od tzv. „velikosrpskog nacionalizma“, pa makar i iz kompleksa spuškog zatvora?

„Stojim pri tezi da će u jednom trenutku i jedan i drugi napustiti ovu zemlju. Jednome su pare već na sigurnom, a drugi se za isto to grčevito bori“- zaključio je Abazović.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Borba)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare