(UŽIVO) FENERBAHČE – CRVENA ZVEZDA: Crveno-beli na teškom gostovanju u Istanbulu

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Fenerbahčea u okviru 18. kola Evrolige.

Uživo možete pratiti na kanalu Sport klub.

TOK MEČA

1. ČETVRTINA

UOČI MEČA

Crveno-beli su 2023. godinu završili sa šest pobeda u evropskom takmičenju, tako da sada jure sedmu što neće biti nimalo lako – jer je pred njima teško gostovanje u Istanbulu.

Igramo protiv tima koji je promenio trenera. Rade neke stvari drugačije i čeka nas potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu koju smo odigrali u prvom delu sezone. Moramo da budemo skocentrisani u odbrani kako bi zaustavili njihove glavne igrače. Imaju mnogo dobrih poentera, igrača koji mogu da vam naude. Što se tiče napada, moramo da čitamo te nove stvari koje rade, igramo pametno i napadamo ih na pravi način” rekao je Janis Sferopulos.

Sudijsku trojku činiće Emilio Perez iz Španije, kojem će pomagati Poljak Jakub Zamojski, kao i Maksim Buber iz Francuske.

Od odlaska Dimitrisa Itudisa, Fener ima svih sedam pobeda – četiri u Evroligi, tri u Turskoj. Na svim utakmicama je istanbulski velikan imao bar 80 ubačenih poena, u Evroligi su padali Monako, Žalgiris, Alba i Efes.

Očekuju nas teške utakmice u duploj nedelji. Zvezda je tim sa vrlo jasnim ulogama. Bekovi mnogo stvaraju za sebe, ali i za ostale saigrače. Zvezda je jedan od najboljih ofanzivnih timova u Evroligi i generalno, tim koji igra košarku i treba da budemo spremni za tešku utakmicu“, rekao je Šaras Jasikevičijus.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare