POZNATU GLUMICU POKOSIO VOZAČ NA TROTOARU U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Polomljene joj KOSTI I ZUBI, devetoro povređeno u nesreći

Na Instagram profilu Marvelove glumice Keri Bernans objavljene su fotografije užasnih povreda koje je zadobila kada je automobil naleteo na kamion sa hranom pored kog je prolazila, sve se dešavalo u novogodišnjoj noći u blizini Medison skver gardena u Njujorku. Povređeno je devetoro ljudi.

Glumica Keri Bernas šetala je sa prijateljicom slaveći Novu godinu, a onda se desila stravična situcija. Nakon nemilog događaja na Zapadnoj 34. ulici i Devetoj aveniji prijavljen je incident sa velikim brojem žrtava. Tri policajca njujorške policije takođe su među povređenima.

Marvelova glumica šetala je pločnikom kada je automobil udario u kamion sa hranom pored kojeg je stajala, osnesvetila se, a od silina udarca odletela je ispod vozila. Zadobila je ozbiljne povrede, uključujući slomljene kosti, prelome i polomljene zube, rekla je njena porodica.

Policija je pozvana na mesto nesreće oko jedan sat i 40 minuta, po lokalnom vremenu, jer su gomile ljudi napuštale obližnji Tajm skver nakon što su gledali spuštanje lopte u čast dočeka 2024.

Keri Bernans
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Vozilo je prešlo na trotoar i udaralo po civilima i policajcima pre nego što se zaustavilo, navodi se u izveštaju. Muškarac koji je bio za volanom sada je na pritvoru u bolnici Bellevue. Prijavljeno je da je policija jurila za njim pre nesreće. Incident je počeo kada su policajci došli da intevenišu zbog jednog sukob čiji je učesnik pokušo da pobegne, javlja New York Post.

Majka poznate glumice objavila je detalje na Instagram profilu svoje ćerke.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ New York Post/ Blic žena)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare