„NIKAD VIŠE NE BIH ŽIVELA U NOVOM PAZARU, RAZLOG JE JASAN“ Emina Jahović otvorila dušu: „U Beogradu sam najpozitivnija“, teško joj je zbog NOSTALGIJE

Pevačica i tekstopisac Emina Jahović dugo živi u Turskoj, sa sinovima Jamanom i Javuzom, koje je dobila u braku sa kolegom Mustafom Sandalom.

Emina je sad otkrila kako se oseća u gradovima koji su obeležili njen život – Novom Pazaru, gde je rođena, Beogradu, u kom je svojevremeno živela, te Istanbulu.

– Beograd, Novi Pazar ili Istanbul? Pa, svaki ima nešto što nemaju drugi. To je tako. Živeti u inostranstvu, to je… Tek sam shvatila šta je nostalgija. Ja već 15 godina nemam luksuz da pozovem nekoga na kafu. Imam mnogo veliku familiju, neke od njih nikad nisam ni videla! A toliko smo blizu… To je neverovatno. Stalno mamu pitam: „Šta je bilo, mama, ko se rodio, ko se porodio, ko se ženi, ko se udao…“. Pitam je, jer pojma nemam! Ne jer neću da znam, nego je prevelika porodica! Volim da moje sestre, rođake, dođu kod mene na kafu, da nam se deca druže. Ja ovde u Turskoj imam neke prijatelje, ali to nikad nije isto kao kad su to tvoji – istakla je Emina.

– U Beogradu imam prijatelje koji su mi prisniji nego ovde. U Novom Pazaru mi bude lepo, ali mi vrlo brzo dosadi! To je jasno… Grad je prelep, mnogo ga volim, ali ne bih mogla više tamo da živim. Beograd isto, prelep, mnogo volim tamo da budem… U Beogradu sam najpozitivnija. Ali i tu ne bih mogla više da živim. A Istanbul… Gde budu moja deca tu ću biti i ja – dodala je pevačica za Face TV.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare