Iznenađujuć odlazak: Simonović napušta Zvezdu

Iako je letos stigao na Mali Kalemegdan kao veliko pojačanje iz NBA lige, Marko Simonović je već na polusezoni na izlaznim vratima Crvene zvezde.

Kako prenosi novinar „Jurohupsa“, Bugra Uzar, Simonović će uskoro postati novi član turskog Bešiktaša, koji sa klupe predvodi nekadašnji trener beogradskih crveno-belih, Dušan Alimpijević.


Prema navodima pomenutog novinara, crnogorski centar će u tim Dušana Alimpijevića stići kao pozajmljeni igrač Zvezde.

Nezadovoljavajući rezultati na polusezoni doveli su do određenih promena u sastavu tima Janisa Sferopulosa, gde je nedavno ekipu napustio Šabaz Nejpir koji je otišao u Olimpiju iz Milana, da bi za odmah za njim ekipu napusti i Ognjen Kuzmić za kojeg grčki stručnjak nije imao ulogu.

Njihova mesta u rosteru popunili su Nikola Topić koji se vratio u Zvezdu nakon odlične polusezone u Megi, odnosno doskorašnji centar minhenskog Bajerna, Fredi Gilespi. Odlazak Simonovića mogao bi da znači da će Zvezda uskoro potražiti još nekog igrača na unutrašnjim pozicijama.

Crnogorski centar je u dresu crveno-belih u Evroligi prosečno beležio 2,8 poena i 1,5 skokova, dok je u ABA ligi imao nešto bolji učinak sa 6,3 poena i 3,9 skokova u proseku.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare