Devojka košarkaša Partizana je unuka pokojnog Tozovca! Hvalila se i slikom sa čuvenim turskim zavodnikom

Košarkaš Partizana Balša Koprivica u vezi je sa Jovanom Đorđić, a ono što je malo poznato jeste da je ona unuka pokojnog Predraga Živkovića Tozovca, piše Telegraf.

Printscreen Instagram

Sudeći po njenom profilu i objavama sa Balšom, oni su i dalje u relativno svežoj vezi, zajedno su dočekali 2024. godinu, a Jovana se jednom prilikom pohvalila i zajedničkom fotografijom sa Koprivicom i Džejmsom Nanelijem.

Jovana se 30. avgusta 2021. pohvalila fotografijom sa slavnim turskim glumcem Džanom Jamanom (na Instagramu ga prati preko 10 miliona ljudi) poreklom sa KiM, koji je tada boravio u Beogradu. Ona nije krila koliko je opčinjena sa njim.

– Mnoge su dobile sliku, ali nijedna ovakav pogled – napisala je Jovana u opisu fotografije sa Jamanom, glumcem koji je česta tema medija bio zbog veze sa poznatom sportskom novinarkom Diletom Leotom.

Podsetimo, Jovana je nakon smrti dede Tozovca objavila tužnu oproštajnu poruku.

– Ne mogu da shvatim da te više neću videti, zagrliti, poljubiti… reći ti ono što me muči i dobiti reči koje bi me ohrabrile i gurale da idem napred i borim se za ono što želim. Bez tebe ništa neće biti isto, ostaće ogromna praznina koja se nikada neće popuniti, ne samo meni, našoj porodici, već i svim ljudima koji su te voleli, cenili i poštovali tebe, tvoja dela, pesme kao i kompozicije, koje će ostati večne i govoriti umesto tebe – napisala je Jovana.

– Ponosna sam što sam bila deo tebe i tvog života. Ponosna sam što sam odrasla pored tebe i osetila najlepše čari ovog nepredvidljivog života. Ponosna sam što sam baš ja bila deo tvoje porodice, ponosna sam na mnogo toga… Uvek ću te pominjani, pričati o tebi i ponositi se tobom iznova svakog dana, meseca, godine… Nikada nećeš biti zaboravljen, jer takvi kao ti večno žive! VOLIM TE! – podelila je ova lepa devojka tada.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare