„OTIŠAO SI NA DAN KADA SE VEĆINA RADUJE I SLAVI“ Reper podelio emotivnu objavu koja tera suze na oči: „Tata, mnogo mi fališ“

Reperu Marku Stojkoviću, poznatiji kao MC Stojan, novogodišnji praznici predstavljaju tužan period u godini.

Naime, na današnji dan pre pet godina MC Stojanu preminuo je otac Miroslav, za kojeg je reper bio veoma vezan od ranog detinjstva.

MC Stojan
MC Stojan

Svakog prvog dana u godini Marko odvoji za uspomene sa pokojnim ocem, te je tako i sada sa fanovima podelio emotivnu objavu kojom je iskazao svoja najdublja osećanja.

Popularni muzičar setio se trenutaka provedenim sa Miroslavom, je je njegovu fotografiju objavio na društvenoj mreži Instagram uz emotivnu poruku:

– Tata, mnogo mi fališ, napustio si me prerano, na današnji dan kada se većina raduje i slavi, ti si otišao. Voli te sin. Bio si borac, bio si najbolji čovek, moj uzor, idol, moje sve – napisao je reper.

Stojkovićev otac se duže vreme borio sa opakom bolešću koštane srži. Njegovo stanje pogoršalo se krajem 2018. godine, te je hospitalizovan u KBC Zemun sa dijagnozom mielodisplastičnog sindroma. Miroslav je nastavio da se bori i redovno primao terapiju i transfuziju krvi, ali ga je 1. januara 2019. godine, nažalost, bolest savladala.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare