MLADIĆA IZ HRVATSKE UBILA PETARDA: Užas na dočeku Nove godine, Leon zadobio stravične povrede, izdahnuo ispred porodične kuće 

Mladić hrvatskog porekla Leon M. (18) poginuo je tokom dočeka Nove godine u Koblencu kad je eksplodirala improvizovana petarda!

– Svi smo u šoku. Ovde u Koblencu i okolini živi veliki broj Hrvata i svi smo potreseni tom vešću. Leon M. je uvek bio živahan, ali jako dobar mladić kao i cela njegova porodica – rekao je jedan porodično prijatelj.

Policija je saopštila da se eksplozija dogodila oko 20 sati u nedelju u naselju Rubenah u Koblencu.

– Dogodilo se samo stotinak metara od porodične kuće. Mladići su improvizovali petarde i verovatno su ih nestručno napravili. Jedna tako napravljena petarda je eksplodirala i teško povredila Leona – rekao je prijatelj mladićeve porodice.

Leon M. je zadobio teške telesne povrede i preminuo uprkos pokušajima reanimacije.

Roditelji nastradalog mladića su poreklom iz Jajca u BiH i došli su sredinom devedesetih u Nemačku. Lokalni mediji navode da imaju i mlađu ćerku (12) dok se majka leči od teške bolesti.

U novogodišnjoj noći širom Nemačke, podsetimo, jedna osoba je poginula dok je na desetine povređenih, među kojima su i policajci. Na stotine izgrednika je uhapšeno.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Feniks magazin/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare