PAS UBIO DVA PSA I IZUJEDAO ŽENU Horor u Zagrebu, životinja se oslobodila lanca i upala u neograđeno dvorište

Prava drama dogodila se u Zagrebu, kada je jedan pas uspeo da pobegne iz svog dvorišta i usmrti dva psa iz komšiluka i izujeda vlasnicu jednog od njih.

Iz policije je saopšteno da je pas uhvaćen.

„Između popodneva 29. decembra i jutra 30. decembra, s prostora ograđenog poljoprivrednog zemljišta na zasad neutvrđen način, prethodno zavezan pas u vlasništvu 38-godišnjaka, oslobodio se ogrlice i lanca, izašao iz prostora i nastavio kretanje bez nadzora pri čemu je oko 8.20 sati u Ulici Čempresa napao i usmrtio psa i ugrizao 73-godišnju vlasnicu koja je psa šetala na povocu, nakon čega je u Ulici Bršljana ušao u neograđeno dvorište gde je napao i usmrtio psa u vlasništvu 75-godišnjaka“, navodi se u saopštenju policije.

Policija je ubrzo došla na poziv i u Ulici Čempresa uspeli su da obuzdaju psa i stave ga pod nadzor nakon čega je pas smešten u Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba.

„Lekarska pomoć 73-godišnjakinji je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gde je utvrđeno da je lakše povređena, a kriminalistička istraga je u toku“, dodaju iz policije.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare