PEVAČICA NA VENČANJU OSRAMOĆENA ZBOG HALJINE: Svi je šalju u STRIPTIZ KLUB, a ona se žestoko brani – MLADA JE DOZVOLILA DA JE NOSIM (FOTO/VIDEO)

Pevačica koja je nastupala na jednoj svadbi kritikovana je zbog raskošne odeće koju je nosila na ceremoniji, a neki su rekli da joj više odgovara za striptiz klub nego otmeno venčanje.

Ortal Edri je podelila video na TikToku na kome se vidi i čuje kako peva pesmu Selin Dion „My Heart Will Go On“ na jednom venčanju dok su mlada i mladoženja polako stizali na prijem.

– Uvek sam dirnuta do suza kada pevam pesmu za otvaranje na svadbama – napisala je britanska pevačica u potpisu svog snimka.

Međutim, činilo se da hiljade gledalaca nije bilo zainteresovano za njen moćni vokal, već su se fokusirali na haljinu koja je ocrtavala svaki deo njenog tela. Pored toga, imala je veliki šlic sve do butina.

– Sjajno peva, ali haljina je neprikladna i bila bih ljuta da sam mlada – napisala je jedna devojka ispod snimka koji je brzo postao viralan

Drugi su bili manje ljubazni u svom izražavanju mišljenja, uključujući jednog koji je izjavio:

– Ti si svadbena pevačica, a ne igračica oko šipke.

– Izgleda zapanjujuće, ali samo što joj se ne vidi polni organ, što bi verovatno mnogima izazvalo nelagodu na venčanju – primetio je drugi.

– Želela bih pokriven donji deo na svom venčanju… molim vas i hvala vam – ironično je primetila jedna komentatorka.

@ortaledri

I am always moved to tears when I sing the entrance song at weddings 💍🫠 #myheartwillgoon #celinedion #wedding #entrancesong #merryxmas

♬ original sound – Ortal Edri


UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare