ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ RAZNEŽILA PRATIOCE: Na ovaj prizor niko ne može da ostane ravnodušan! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović uživa u ulozi ponosne bake dva dečaka, Željka i Krstana, dok njenom sinu Veljku i snajki Bogdani stiže treće dete, još jedan dečak kojem će dati ime Ilijan. Porodica Ražnatović uvek je fokusirana na mališane, koji uživaju u pažnji i ljubavi svojih rođaka.

Anastasija, Cecina ćerka, juče je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju bratanca Krstana, ističući koliko je on porastao i oduševljavajući se njegovom smeđom kosom i krupnim tamnim očima.

– Tetkina ljubav – napisala je kratko ona.

Printscreen Instagram

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović i njen suprug Nemanja Gudelj nedavno su otputovali na romantično putovanje u Dubai. Njihove objave na društvenim mrežama otkrivaju da uživaju u svakom trenutku, a jedna fotografija posebno je privukla pažnju. Na slici, par pozira sa prelepim pogledom u pozadini, a mnogi su primetili neobičan print na Anastasijinoj majici. „Buba i ja u Dubaiju“, napisala je Anastasija u opisu objave na Instagramu, otkrivajući delić njihovog uzbudljivog putovanja.

Svetlana Ceca Ražnatović, pored svoje muzičke karijere, uvek pronalazi slobodno vreme za porodicu, uživajući u ulozi bake i podržavajući svoju ćerku Anastasiju u svim njenim životnim avanturama. Ova porodica oduvek je privlačila pažnju javnosti, a njihova publika uživa da prati na društvenim mrežama sve objave kojim ih počaste. 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare