UŽAS NA ULICI, OČEVICI SU PLAKALI OD MUKE: Pokušao da BEJZBOL PALICOM UBIJE prijatelja, a kad u tome nije uspeo, usledio je tragičan OBRT 

Ubica nije mogao da prihvati šta mu se dogodilo, pa je rešio da sprovede svoju pravdu

Četrdesetpetogodišnji Hrvat ubio je posle svađe svog dugogodišnjeg prijatelja tako što ga je pregazio automobilom.

Policija grada Bjelovara došla je do pouzdanih podataka šta je prethodilo stravičnom ubistvu na ulici.

Okrivljeni je pre zločina bio na ulici sa prijateljem koji je počeo da ga vređa. Kada je vrag odneo šalu a drugovi su iz rasprave ušli u tešku svađu, ubijeni Hrvat je uzeo bejzbol palicu iz automobila i njom je napao ubicu.

Okrivljeni za zločin pobegao je na drugu stranu ulice, a onda je u potpunom nervnom rastrojstvu poželeo da se prijatelju osveti za napad palicom, te je upalio auto i krenuo na njega.

Nažalost, ova svađa okončana je tragedijom, što je potvrdilo i hrvatsko tužilaštvo. Očevidaca je bilo malo, ali oni koji su videli smrt muškarca bili su toliko potreseni gaženjem, da su plakali.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 45-godišnjak 27. decembra 2023. oko 17:30 sati u Bjelovaru, nakon verbalne prepirke i potom fizičkog sukoba sa žrtvom (1970.), počinio krivično delo. Tokom fizičkog sukoba oštećeni ga je više puta udario drvenom palicom po glavi i telu, pa se okrivljenik, nakon prestanka fizičkog napada, vozilom udaljio od oštećenika, da bi potom, osnovano se sumnja, okrenuo vozilo i, u nameri da iz osvete zbog napada na sebe usmrti oštećenika, usmerio je vozilo i krenuo putem kojim se kretao oštećeni. Osnovano se sumnja da je okrivljeni prednjim delom vozila udario žrtvu usled čega je ona zadobila teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta”, saopštila je policija.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare