Dnevni horoskop za petak 29. decembar! Vage će doživeti nešto izuzetno, Ribe treba da prištede

OVAN

LJUBAV: Ovo je vreme za to da napravite praktične korake, koji će vam obezbediti sreću u budućnosti. POSAO: Uspeh se nekretninama ili porodičnim poslom. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i lako uspostavljanje bliskosti, kroz fizički kontakt. POSAO: Bez problema možete dobiti bilo kakvu finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Odlična komunikacija sa drugima, a pogotovo će vam biti lako da se dobro razumete sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguć je dobitak novčane prirode ali i druge vrste. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Vaša osećajna priroda će uticati da se zaljubite. U ovom periodu je posebno naglašena vaša sentimentalnost. POSAO: Solidna situacija na planu posla i posebno na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV 

LJUBAV: Moguće je pre svega fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada, ili sa nekim ko je zainteresovan za vas. POSAO: Mnogo radite i entuzijastični ste u poslu, što će dovesti do uspeha. ZDRAVLJE: Upala ili povreda.

DEVICA 

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da provedete vreme sa nekom osobom sa kojom ćete se izuzetno lako i dobro slagati. POSAO: Moguće su pozitivne promene u vezi posla, kao na primer porast obima posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti nešto izuzetno, nešto što će vas iznenaditi. Povoljan dan za one koji su u potrazi za novom ljubavlju. POSAO: Manji napredak na polju karijere, moguće uz pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Ljubav ćete danas najlakše naći u kontaktu sa strancima. Samo treba da budete otvoreni za komunikaciju. POSAO: Moguće je da ćete imati probleme u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Ako već niste, sigurno ćete sresti nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Profitabilno putovanje ili profit od znanja. Dobro vreme za one Strelčeve koji se bave istraživačkim radom. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

JARAC 

LJUBAV: Blago povoljan period – ne treba da očekujete čuda. POSAO: Već duže vreme ste blokirani u ovoj sferi zbog čega te izgubili motivaciju. Uložeite dodatni napor i to će vam se kasnije isplatiti. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

VODOLIJA 

LJUBAV: Harmonični odnosi i sreća u ovoj sferi. Prijatna poznanstva i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Mnoge mogućnosti su na vidiku, ali nije ih lako realizovati.
ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Lako ulazite u komunikaciju sa drugima i možete ostvariti više zanimljivih poznanstava. POSAO: Trebalo bi da prištedite. Inače, dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da uradite sistematski pregled. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare