Ćerkica mu potrčala u zagrljaj, on se istopio! Ovakvog Jokića retko viđamo! (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić blsitao je u pobedi Denvera protiv Memfisa, a uoči meča ćerkica Ognjena mu je poletela u zagrljaj i dala mu dodatnu snagu da „raznese“ protivnika i ispiše istoriju.

Nagetsi su demolirali Memfis 142:105, uz novu sjajnu partiju i tripl-dabl Nikole Jokića.

Pre izlaska na parket Srbinu je pritrčala malena Ognjena, a on je odmah uhvatio, čvrsto zagrlio i nije je puštao nekoliko trenutaka.

Poljubila je preslatka devojčica tatu, pustila ga da se spremi za meč i otišla svojim putem.

Nikoli je bez sumnje ova podrška i te kako prijala,  jer je postigao ukupno 26 poena, 14 skokova i 10 asistencija.

Takođe, Džoker je ispisao istoriju, pošto je stigao do tripl-dabla već posle tri četvrtine uz šut iz igre 11/11 i tako izjednačio rekord legendarnog Vilta Čemberlena.

Otvorio je Jokić dušu pre ovog susreta i jasno svima stavio do znanja koliko mu ne prija medijska pažnja.

– Iskren da budem, ne volim ovaj život. Mi smo samo košarkaši i dobri smo u poslu kojim se bavimo. Oko nas svuda su mediji i mi smo plaćeni zbog svega toga, zbog medija i popularnosti. Kada budem završio karijeru, voleo bih da me niko ne zna. Da me moja deca pamte kao oca, a ne košarkaša. Jedan od životnih ciljeva mi je da ne moram da koristim telefon. Želim da se igram sa decom, da jašem konje. Sada, ako bih nekim slučajem otišao da bacim smeće, svi bi izvadili telefon i snimali me. Ili ako odem u restoran, ili bilo gde. Ne volim to, želim da živim svoj život – poručio je Nikola Jokić.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare