POZNATI PRISTIŽU NA KONCERT MILICE PAVLOVIĆ Muzičar došao sa 25 GODINA MLAĐOM ŽENOM, Ana Sević u skupocenoj bundi

Milica Pavlović večeras će održati svoj prvi veliki solistički koncert u beogradskoj Areni, a kolege sa estrade počele su polako da pristižu i nema sumnje da će pevačica napraviti spektakl za pamćenje.

Među prvima stigla je žena Saše Popovića, Suzana Jovanović, zatim pevač Ćemo.

Ubrzo je stigla i pevačica Ana Sević koja je bila u pratnji svog supruga Danijela Nedeljkovića, a njen stajling privukao je veliku pažnju. Ana je ponela komplet u sivoj nijansi, a preko je imala skupocenu braon bundu.

Muzičar Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe “Beat street” oženio se 25 godina mlađom pevačicom Andreom Došen i takođe je večeras došao da podrži Milicu Pavlović.

Novinarka i voditeljka Vesna Dedić za ovaj događaj došla je u crnoj kombinaciji, a sve je upotpunila crvenim karminom.

Podsetimo, Milica je obećala da će večeras napraviti koncert za pamćenje, kao i da je mnogo truda, rada i energije uložila u ceo projekat na kojem je dugo i vredno radila.

– Imam bezbroj kostima, vizuala, introa, koji su sve samo ne obični, igrača, spojilo se dosta vrednih i talentovanih ljudi. Saradnici moji daju sebe 100 posto, a bolje da me uvek prvo pitaju, lakše je, nego da prepravljamo. Kad nešto krene po zlu kažem: „Desilo se, ne mogu da promenim, ‘ajmo dalje“ – istakla je pevačica nedavno za „Blic“.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare