JOVANA JEREMIĆ PEVA UŽIVO, HIT SNIMAK Voditeljka napravila haos u emisiji, mreže se usijale: „Pogledajte reakciju Aleksandre Mladenović“

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić neretko privlači veliku pažnju javnosti svojim stavovima, odevnim kombinacijama i ponašanjem.

Ona na svom društvenim mrežama često deli video snimke na kojima igra i peva, a sada je to uradila i u emisiji „Amidži šou“ gde se latila mikrofona.

Jovane napravila šou kada je zapevala pesmu „Asereje“, benda Las Ketchup, koju je i prvi put zapevala sa 14 godina na Pinku.

Jeremićeva je ultra kratkoj haljini sve vreme vrckala i igrala, a njeno pevanje nasmejalo je sve u studiju. Ipak, nema sumnje da je podigla atmosferu.

Ovaj hit snima ubrzo je počeo da se širi društvenim mrežama, te je korišćen za mnoge mimove, što Jovana rado deli na svom Instagramu i time pokazuje da nema problem da se šali na svoj račun.

„Prevazišla samu sebe“, „Ovo je hit, smeje se i ona“, „Kraljica, žena puca od pozitivne energije“, „Ljudi, ali reakcija Aleksandre Mladović“, nizali su se komentari na internetu.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare