SAD ĆEŠ TI DA VIDIŠ! Krvavi detalji pucnjave kod Velike Plane: OTAC GA VOZIO KOD DRUGA U BEOGRAD NAKON ZLOČINA, sakrio i pušku

Aleksandar M. (23) osumnjičen je da je sinoć pokušao da ubije tinejdžera N. D. (19) puškom u stomak nakon svađe oko devojke u selu u blizini Velike Plane, saznaje Kurir.

Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, kao i za delo nedozvoljena proizvodnja, drzanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Naime, ranjavanje se dogodilo sinoć u selu Miloševac kod Velike Plane ispred porodičnog doma osumnjičenog.

– Sumnja se da osumnjičeni i žrtva već neko vreme imaju probleme. Naime, navodno, osumnjičeni i žrtva su se svađali oko devojke, a i sinoć su došli u sukob oko istog razloga – kaže izvor iz istrage i dodaje:

– Navondo, N .D. je došao kod osumnjičenog kako bi se obračunali i poravnali račune, ali usled svađe osumnjičeni je ušao u kući i ubrzo istrčao. N. D. ga je čekao ispred kuće ne sluteći da će za koji trenutak biti upucan.

– Ušao je u kuću, onako uznemireno i uzeo telefon i pozvao oca. Ispričao mu je navodno, šta se dogodilo i otac mu je rekao da ga čeka na određenom mestu, što je osumnjičen i i uradio – kaže izvor Kurira i dodaje:

– V. M., otac osumnjičenog je kolima pokupio sina i krenuli su u Beograd. Naime, pre nego što su došli u Beograd, osumnjičeni Aleksandar M. je pozvao prijatelja kome je saopštio da će neko vreme provesti kod njega, što mu je ovaj i dozvolio. Kada je B. M. ostavio sina kod druga vratio se u selo nadomak Velike Plane i pokušao da se reši oružja kojim je izvršeno krivično delo.

Naš sagovornik dodaje da je policija ubrzo locirala gde se nalazi osumnjičeni.

– Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju uhapšen je u stanu svog prijatelja nekoliko sati kasnije, a potom i njegov otac V. M. koji mu je pomogao u skrivanju nakon zločina. Oružje kojim je upucan N. D. je ubrzo pronađeno i tada je utvrđeno da se radi o nelegalnom oružju, pa se iz tog razloga osumnjičenom na teret stavlja i drugo krivično delo – navodi sagovornik Kurira.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Smederevu, a ovo nadležno tužilaštvo sutra bi trebalo da sasluša osumnjičene

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare