KAO JAJE JAJETU Marija Mikić je ISTA majka: „Prošla si sa mnom sito i rešeto!“ EVO kako izgleda i njena sestra

Pevačica često objavljuje zajedničke trenutke sa članovima porodice, te smo tako imali priliku da vidimo i kako izgledaju njena majka i sestra.

Marija Mikić važi za jednu od najlepših mlađih izvođača, a imala je i na koga da nasledi tu lepotu. Nekoliko puta je pevačica isticala da joj je majka neizmerna podrška u odrastanju ćerkice, a sigurni smo da joj je neizmerno zahvalna i na genetici.

Iako je relativno skoro postala baka, sudeći po ovoj fotki, Marijina mama Lela izgleda brutalno dobro, a mnogi tvrde da pevačica izuzetno podseća na nju.

marija mikić majka i sestra instagram

Glavni opis za ovu fotografiju, što bi se narodski reklo, može biti: „DNK test nije potreban“.

– Ova žena me je rodila. I prošla sa mnom sito i rešeto. Dobila je predsednika odeljenja, igrača fudbala, odličnog đaka sa najviše izostanaka, državnog prvaka u odbojci, zavezan rep sa trenerkom, nepodnošenje haljinica, masnica i šminke – napisala je Marija jednom prilikom i dodala:

– Sve si ispratila i izvela me hrabro na pravi put. Ja mislim pravi. Za mene je pravi. I kada sam mislila da nisam u pravu, bila si podrška. Mnogo si hrabra majka moja i jaka. Valjda ću biti upola dobra kao ti meni i Martuški našoj maloj. Usadila si nam prave vrednosti – napisala je tada Marija između ostalog.

marija mikić sestra instagram

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare