VIN DIZEL OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE! „Ljubio me je po grudima na silu, dodirivao, pobegla sam, ali me je ščepao i počeo da se samozadovoljava“

Bivša asistentkinja glumca Vina Dizela Asta Džonason podnela je tužbu protiv njega tvrdeći da ju je u septembru 2020. seksualno napado u hotelu St. Regis u Atlanti. U tužbi koja je predata danas sudu u Los Anđelesu, navedeni su jezivi detalji. Uvid u ta dokumenta imao je Vanity Fair.

Asta Džonason ispričala je da ju je glumac Vin Dizel pozvao u svoj apartman nakon što se vratio iz kluba sa hostesama. Nakon što su ostale žene otišle Dizel, čije je pravo ime Mark Sinkler navodno zgrabio ju je za zglobove ruku i povukao ju je na krevet.

Molila ga je da prestane, ali je on tada počeo da dodiruje i ljubi njene grudi, piše u tužbi.

“Gospođa Džonason bojala se da nasilnije odbije svog nadređenog, znajući da je ključno za njenu bezbednost i sigurnost njenog posla bilo da ga istera iz sobe. 

Ali ta je nada umrla kada je Vin Dizel pao na kolena, podigao haljinu gospođe Džonason do njenog struka i maltretirao njeno telo, prelazeći rukama preko njene natkolenice pa preko unutrašnje strane njene butine“.

Asta je u jednom momentu uspela da pobegne u kupatilo, ali ju je glumac pribio uz zid i stavio njenu ruku na njegov penis koji je bio u erekciji- Dizel je tada mastrubirao, navodi se u tužbi.

“Prestravljena gospođa Džonason zatvorila je oči, pokušavajući da se odvoji od seksualnog napada i izbegne da ga naljuti“. 

Džonason je u to vreme diplomirala Los Anđelesu, a radila je u njegovoj kompaniji „One Race“, dok je njegov film „Fast Five“ bio u fazi produkcije.

Njen zadatak bio je da organizuje zabave, prati filmsku zvezdu na prijemima i da se pobrine da bude u njegovoj „blizini“ kada se fotografiše sa drugim ženama. Međutim, Džonason tvrdi da je otpuštena nekoliko sati nakon što ju je Dizel napao.

Tuži glumca i za polnu diskriminaciju, namerno nanošenje emocionalnog stresa, neprijateljsko radno okruženje, nezakoniti otkaz i odmazdu.Bivša asistentkinja navodi da je doživela i da i dalje „trpi poniženje, emocionalnu patnju i mentalnu i fizičku bol i nelagodnost. 

Nije do sada tužila Dizela zbog ugovora o tajnosti podataka koji je potpisala. Ohrabrili su je pokreti #MeToo Speak Out Act, njen cilj je pravda i da vrati svoju slobodu.

UDARNA VEST.rs (ŽenaBlic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare