OVO JE NOVI SUDIJA 171. „večitog derbija“

Iako je u prvobitnom terminu 171. „večitog derbija“ za glavnog arbitra izabran Srđan Jovanović, sudijska komisija Superlige ipak je odlučila da promeni arbitra za duel crveno i crno-belih u sredu.

Delegiranje Srđana Jovanovića za glavnog sudiju 171.“večitog derbija“ izazvalo je negodovanje iz tabora Crvene zvezde, koja je zapretila da čak neće igrati meč sa Partizanom ukoliko najbolje rangirani srpski sudija bude stajao na centru.

Nakon odlaganja derbija sudijska komisija je promenila svoju prvobitnu ulogu i odlučila da u Humskoj 20. decembra glavni arbitar bude Nenad Minaković.

Prema informacijama kojima raspolaže „Sport klub“, Jovanović uopšte nije uzet u razmatranje za naredni meč Partizana i Zvezde nakon situacije koja se dogodila krajem septembra.

Srđanu Jovanoviću je UEFA prošlog četvrtka ukazala veliko poverenje i delegirala ga za meč Betisa i Glazgov Rendžersa, koji je direktno odlučivao o plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope. Međutim, takvo poverenje nije dobio od čelika sudijske organizacije Superlige za najveći meč srpskog fudbala.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde na programu je u sredu od 18:00 časova.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare