SPREMA SE ZAMENA ZA VLAHOVIĆA U TORINU: Srpski napadač na IZLAZNIM VRATIMA Juventusa!

Sve više se priča da ne pruža koliko se od njega očekuje..

Sportski direktor Juventusa Kristijano Đuntoli spreman je da proda napadača torinskog kluba i srpskog fudbalskog reprezentativca Dušana Vlahovića u predstojećem zimskom prelaznom roku, prenosi Korijere delo Sport.

Nagovestio je Vlahović golom protiv Intera da je „post“ možda konačno prekinut i da će se vratiti u svoju staru prepoznatljivu formu, ipak, onda je usledio novi. Dušan je u narednom meču protiv Monce promašio jedanaesterac, te su se kritike na njegov račun ponovo vratile.

Od tada, ni protiv Đenove, ni protiv Napolija nije imao zapaženiji učinak, pa se u Italiji sve više priča da ga očekuje transfer. 

Pram pisanju Tuttomercato-a i Corriere dello Sport-a, Juve planira da u januaru sluša ponude i pokuša da proda Vlahovića, te da zarađeni novac preusmeri za napad na otkrovenje Bundeslige Viktora Bonifejsa!

Ipak, mnogo toga može „zakočiti“ ovaj transfer. Prvi od mogućih problema jeste Dušanov ugovor koji traje sve do 2026. godine. Juventus je sa bonusima do sada isplatio Fiorentini 83.500.000 evra za Vlahovića, a pitanje je koliko bi novca mogao da zaradi od eventualne prodaje 23-godišnjeg napadača.

Takođe, pod upitnikom je verovatnoća da Bajer Leverkuzen pusti Bonifejsa ove zime jer ekipa Ćabija Alonsa igra besprekorno i ove sezone napada prvu titulu šampiona Nemačke u svojoj istoriji. Bonifejs, kao i celokupna ekipa iz Leverkuzena, ima strašnu sezonu. On je skoru od 11 pobeda i tri remija od početka godine doprineo sa osam pogodaka i šest asistencija.

Nema sumnje da je sudbina srpskog napadača pod velikim upitnikom i da će dalji razvoj situacije biti i te kako interesantan.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare