OBRADOVIĆ SAOPŠTIO JEDNU DOBRU I JEDNU LOŠU VEST: Dvojica ne putuju, jedan putuje sa liste povređenih! Još jedan nije trenirao

Košarkaši Partizana kreću na put u kome ih očekuje duplo kolo u Evroligi, kao i gostovanje u ABA ligi.

Crno-beli će naredne nedelje odigrati utakmice u Valensiji, Madridu i Zadru.

Trener Željko Obradović će na put povesti 13 igrača, dok će u Beograd ostati Uroš Trifunović i Aleksa Avramović zbog povreda.

„Anđušić nije trenirao danas, putovaće sutra, dvojica će ostati u Beogradu, Avramović i Trifunović, idemo na put sa 13 igrača. Kaminski ide, putujemo sa 13 igrača iz tog razloga, da vidimo kako će biti i da li imamo kompletan tim“.

Partizan će u utorak gostovati Valensiji, u četvrtak Real Madridu, a potom će u nedelju u Hrvatskoj igrati protiv Zadra.

„Priprema je, logično, pre svega za utakmicu za Valensiju. Danas smo prvi put izašli pred igrače sa informacijama o ekipi Valensije – igraju izvanrednu odbranu, menjaju dosta u odbrani u toku utakmice, imaju specifičnu odbranu od ‘pik’ igre, reakcije na preuzimanja u odbrani… Pokušali smo da igračima približimo te detalje. Ta utakmica prortiv Budućnosti uspela je da igrači ipakne budu u velikoj minutaži, pogotovo nosioci igre. Odradićemo sutra još jedan trening i u glavi nam je samo Valensija“.

Partizan u Evroligi ima skor 8-6, baš kao i Valensija.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare