ALEKSANDAR ŠAPIĆ POSLE GLASANJA: Smatram da su građani pametni i žele dobro za sebe, svoju budućnost, decu, komšije, grad i državu

Kandidat liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić je danas tokom glasanja pozvao sugrađane da na beogradakim i parlamentarnim izborima glasaju „po svojoj savesti“.

„Ispunio sam svoju građansku dužnost i pozvam sve da glasaju. Sve je rečeno u proteklih mesec-dva dana“, izjavio je Šapić novinarima na biračkom mestu u novobeogradskoj osnovnoj školi „Borislav Pekić“ i pozvao građane da glasaju.

„Glasajte po svojoj savesti. Nisam od onih da insistiraju da se glasa za listu na kojoj sam ili za mene jer smatram da su građani pametni i žele dobro za sebe, svoju budućnost, decu, komšije, grad i državu“, rekao je Šapić.

On je uveren da će ljudi masovno izaći na izbore i bez obzira na to što deo opozicicije smatra da im je velika izlaznost šansa za pobedu.

„Šansa je za sve nas da zadržimo normalnost u teškim vremenima za ceo svet, stabilnost i ekonomski razvoj Srbije kao i do sada“, rekao je Šapić.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs / Fonet)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare