(UŽIVO) SPARTAK – CRVENA ZVEZDA: Šampion gostuje u Subotici

Fudbaleri Spartaka i Crvene zvezde igraju meč 19. kola Superlige Srbije.

Ovaj duel na programu je od 16.00 časova.

UOČI MEČA

Zvezda igra u Subotici protiv Spartaka i želi pobedu kako bi ostala prva na tabeli. Spartak je u prošlom kolu prekinuo niz od dve pobede i sa 22 boda zauzima deveto mesto na tabeli.

U goste nam dolazi Crvena zvezda, a o čijem kvalitetu tima i svega ostalog ne treba trošiti reči. Ono što je za mene bitno i što sam rekao svojim igračima, oni ne treba da imaju bilo kakav strah od rivala jer je sutra przanik fudbala za njih. Crvena zvezda je apsolutni favoriti kada igra protiv bilo koga u ligi zato što ima takav igrački kadar. Ali, isto tako Zvezda može da se pobedi i protiv nje može da se igra. Ako mi sutra budemo imali dan i damo sve od sebe možemo da zabeležimo dobar rezultat„, rekao je Nenad Lalatović, šef struke Spartaka.

Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo, ali u Spartaku su tu i bivši fudbaleri i bivši trener našeg kluba, tako da će možda imati veću motivaciju nego inače. Nama to ne pravi razliku, jer smo spremni za tešku utakmicu protiv dobrog tima i potpuno fokusirani na ono što nas očekuje. Svi igrači su spremni, i želimo da završimo polusezonu na pravi način. Moramo da budemo fokusirani i da se „prebacimo“ sa Lige šampiona na Superligu. Biće drugačija, ali teška utakmica svakako„, poručio je Bahar.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare