To nije bila samo ljubav… Mihina udovica se oglasila na godišnjicu odlaska slavnog fudbalera (FOTO)

Na današnji dan prošle godine preminuo je Siniša Mihajlović. Napustio nas je jedan od najvećih fudbalera koje je naša zemlja imala posle bitke sa leukemijom, a njegova porodica i prijatelji čuvaju sećanje na legendu

Nakon što su se oglasili brojni Sinišini prijatelji, između ostalih i kum Miroslav Tanjga, sada se na svom Instagram profilu obratila javnosti i njegova supruga Arijana sa kojom ima petoro dece.

Ona je objavila fotografiju sa svadbe 2006. godine koja je održana u Sremskim Karlovcima uz emotivnu poruku.

„To nije bila samo ljubav. To j taj zagrljaj koji mi je govorio da se ne plašim. Jedmna godina bez tebe, nedostaješ mi“, napisala je nekadašanja voditeljka i manekenka.

Arijana se nije odvajala od Mihe od momenta kada su se upoznali do poslednjeg dana, zbog čega joj je nedavno priznanje odao i njegov brat Dražen.

„Srećan rođendan najjačoj ženi koju poznajem, lavici! Hvala sve što si uradila za čoveka pored sebe“, napisao je Dražen uz fotografiju Siniše i Arijane.

Našem čuvenom reprezentativcu, a kasnije i selektoru državnog tima, prvi put je dijagnostikovana akutna leukemija u leto 2019. godineU više navrata je po nekoliko nedelja provodio u bolnici, znatno je smršao i ostao bez kose.

Srpski as je za to vreme prošao kroz tri ciklusa hemioterapija, a odrađena mu je i transplantacija koštane srži. Na sve to tokom epidemije korone na Apeninima 2020. preležao je i opaki virus, a ubrzo se potpuno vratio treninzima i obavezama u Bolonji.

Nažalost, krajem februara prošle godine, tokom utakmice sa Salernitanom u Seriji A, iskusni stručnjak je ponovo osetio simptome bolesti. Miha je posle nekoliko dana potvrdio da mu se leukemija vratila. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare