MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA ČIJI JE DNK MALOG MARIA! Evo šta piše u dokumentima pevačicinog sina – „Upisana sam kao…“

Muzička zvezda Marija Šerifović je dobila sina uz pomoć surogat-majke.

Pevačica je godinama maštala o tome da u naručju drži svoje dete i san se konačno ostvario, a njen sin rođen je na klinici u Los Anđelesu.

Kako Šerifovićeva otkriva, proces je dugo trajao.

– Uh… Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo – kaže Marija Šerifović i dodaje:

– Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve – priča Marija i otkriva da je u dokumentima ona navedena kao jedini roditelj.

– Baš tako. Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj – rekla je Šerifovićeva koja je razrešila nedoumice i istakla da je u genetskom smislu Mariova majka, a i da je zakon Republike Srbije prepoznaje kao majku.

– I u genetskom i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Mariova majka, svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj – priča pevačica, a na pitanje da li dečak liči na nju, kaže:

– Pa još je jako mali da bih mogla da procenim. Ima vremena za to – ističe Marija i priča kakav odnos ima sa surogat majkom.

– To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede – rekla je ona.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare