Marija Šerifović još PRE MESEC DANA nagovestila da će postati majka! Niko nije primetio ovu simboliku: „Najlepše me tek čeka“

Pevačica Marija Šerifović je nedavno proslavila 39. rođendan i tada indirektno nagovestila da će postati majka.

 Ne znam šta bih rekla osim… Bogiću hvala ti na jednom lepom, vrednom i čestitom životu. I znam da me najbolje i najlepše tek čeka. Lutke, hvala vam na čestitkama i prelepim željama. Volim vas sve – napisala je Marija tada uz fotografije rođendanske torte.

Između ostalog, još jedan signal da će Marija postati majka, bio je i njen album koji je nedavno izdala pod nazivom „Dolazi ljubav“.

Podsetimo, vest da je jedan od naših najlepših vokala, Marija Šerifović, postala majka, odjeknula je poput bombe u javnosti. Ona je dobila sina Maria 2. decembra preko surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama.

Marija je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, ali bezuspešno

Put od želje da dobije dete do 2. decembra, kada je prvi put uzela svoju bebu u naručje, bio je izuzetno dug i komplikovan. Marija Šerifović je u intervjuu za „Blic“ prvi put otkrila da je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, ali bezuspešno.

O Marijinim pokušajima da ostane trudna niko nije znao ništa. Sama sa sobom je prolazila kroz pakao neuspešnih vantelesnih oplodnji i nije dozvoljavala da to oseti ni njena publika, niti da to bude tema u javnosti. Ipak, želja da dobije bebu bila je jača od neuspeha sa kojim se sretala i nije planirala da odustane. Šerifovićeva je na kraju, pre otprilike tri godine, počela da se raspituje o surogat majčinstvu.

Pre dve godine Marija je i zvanično ušla u proces dobijanja deteta uz pomoć surogat majke.

Prema sopstvenom priznanju, o surogat majci – ženi koja je iznela trudnoću i donela na svet njenog sina, kome je dala ime Mario, zauvek će osećati neizmernu zahvalnost i poštovanje.

Pored toga što je u Ameriku i privatno i poslovno išla i pre nego što je uradila prvu vantelesnu oplodnju i što je uopšte razmišljala o majčinstvu, ova zemlja je ubedljivo najsigurnija za žene koje žele da dobiju bebu uz pomoć surogat majke.

Identitet oca bebe Marije Šerifović ostaće nepoznat. U dokumentima, kao jedini roditelj malog Maria Šerifovića biće upisana samo Marija. U intervjuu koji je dala za „Blic“ pevačica je otkrila da je potpisala ugovor o poverljivosti.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare