KAKO ĆE MARKO MILJKOVIĆ REAGOVATI NA OVO? Luna Đogani progovorila o BRAKU, pa priznala ŠOK detalj!

Luna Đogani otvorila dušu!

Luna Đogani, nekadašnja pevačica i supruga Marka Miljkovića, nedavno je iznela svoje mišljenje o važnosti bračne terapije i brizi o mentalnom zdravlju. Luna ističe da je ponosna na svoju porodicu, ali takođe naglašava da smatra da je važno da bračni partneri redovno komuniciraju sa stručnim licem radi unapređenja svog odnosa.

Luna je istakla da bi, prema njenom mišljenju, trebalo uvesti bračnu terapiju kao obaveznu aktivnost prilikom sklapanja braka. Ona naglašava da smatra da nije potrebno imati konkretan problem u braku da bi se odlazilo na bračnu terapiju, analogno kao što ne moraš biti „lud“ da bi išao kod psihijatra. Luna je čak podelila da i sama posećuje psihijatra kako bi radila na svom psihičkom zdravlju, te da veruje da je važno stalno težiti ličnom unapređenju.

 Ja bih dodala bračnu terapiju. Uvek je dobro da žena i muž mogu da porazgovaraju sa stručnom osobom. Smatram da ne moraš da imaš problem u braku da bi išao na bračnu terapiju, kao i što ne moraš biti lud da bi išao kod psihijatra – rekla je Luna u „Magazinu In“, pa dodala:

Osim toga, Luna je nedavno postala majka po drugi put, kada je rodila drugu ćerku, a njena starija naslednica, Mia, je sjajno prihvatila svoju sestru Lanu. Ova porodična harmonija je oduševila mnoge, a Luna ističe da joj je važno da njen odnos sa decom bude zdrav i harmoničan.

 Evo ja idem kod psihijatra, zato što smatram da mogu da budem još bolja, da mogu da poradim na svom psihičkom zdravlju, i da moja deca imaju pored sebe zdravu, što više nasmejanu i vedru majku. Ja ne kažem da nisam, ali znam da mogu da budem još bolja.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare