UŽIVO VUČIĆ O IZBORNOJ KAMPANJI: Nije bilo lako da se stigne sve, da se pomogne listi koju volim i koju podržavam svom snagom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučićovoga jutra govori o izbornoj kampanji, kao i svim drugim važnim i aktuelnim temama.

On je gost jutarnjeg programa „Uranak“ na televiziji K1 gde priča i o susretima koje je imao sa predsednikom UEFA Aleksanderom Čeferinom, suosnivačem kompanije Apple Stivom Voznijakom, italijanskom premijerkom Đorđom Meloni, kao i predsedavajućim Uprave za izvršne poslove UAE i vlasnikom kluba Mančester Siti Haldunom al Mubarakom.

O izbornoj kampanji

– Obavljao sam sve državne poslove, zato nije bilo lako da se stigne, da se pomogne listi koju volim i koju podržavam svom snagom ali dao sam sve od sebe – rekao je predsednik na početku.

Orban poslao pismo podrške

Premijer Mađarske Viktor Orban uputio je danas pismo podrške predsedniku Vučiću u kome mu je poručio da je Srbija prešla fantastičan razvojni put tokom njegovog mandata kao premijera, a potom i kao predsednika i da ga ne čudi što ga građani Srbije redovno nagrađuju svojim poverenjem.

– Imate ljude koji otvoreno navijaju za naše protivnike, to je reč pre svega u Prištini, Zagrebu, dok je jasno da će narod u Republici Srpskoj da podrži listu Srbija ne sme da stane, kao i narod u Crnoj Gori.

UDARNA VEST.rs (Kurir web)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare