3 horoskopska znaka koja bi mogla ove zime pronaći svoju veliku ljubav 

Iako mnogi priželjkuju da imaju pravu ljubav u svom životu, astrolozi predviđaju da će za pronalazak srodne duše, najviše šanse ove zime ipak imati Vodolije, Ovnovi i Ribe.

Vodolija

Vodolije sada teško mogu da drže svoje emocije pod kontrolom. Sezona praznika je stigla, a sva vilinska svetla i miris cimeta u vazduhu, čine da srca Vodolijama kucaju brže. Ovaj horoskopski znak poprima veoma poseban sjaj i odjednom se čini neodoljivim drugim ljudima. Trebalo bi da se pripremite da iznenada budete pozvani na sve božićne zabave. A ako tamo ima grančica imele, onda treba iskoristiti priliku. Možda je dole neka zanimljiva osoba… Savet: Za Vodolije, najvažnije je da se sada stvarno uključe. Ovi ljudi vam ne misle ništa loše – možda samo žele da vas bolje upoznaju.

Ovan

Ovan nije imao sreće u ljubavi poslednjih meseci – možda je nije ni tražio. Međutim, zimi za Ovna počinje potpuno nova era, ljubavna revolucija je na pomolu. Odjednom ćete osetiti da u vama nešto ključa, a poznanstvo bi moglo da preraste u nešto više, ako to dozvolite. Sada samo treba da pokažete spoljnom svetu: konačno sam spreman za novu vezu! Onda ćete sigurno imati sreće. Savet: Novi početak treba proslaviti na pravi način. Šta kažete na malu božićnu zabavu u vašem stanu? Pozovi svoju simpatiju i razmazi joj sva čula…

Ribe

Za Ribe, proteklih nekoliko meseci je bilo prilično turbulentno u vašem ljubavnom životu: možda ste čak i prekinuli svoju vezu ili konačno preboleli staru zaljubljenost. Iako su mnoge Ribe zaista želele da odvoje malo vremena za sebe upravo sada, ljubav bi mogla biti iza ugla. Kada sunce pređe iz Škorpije u horoskopski znak Strelca, Ribe će iznenada biti zanesene novom energijom i imaće želju da se ponovo emotivno izlože. Uspećete u tome, otvorenim razgovorima u kojima se nećete stideti da pokažete da ste ranjivi, a ovaj vaš hrabar korak biće izuzetno privlačan drugima… Savet: Iza svakog razgovora krije se šansa za emocionalnu vezu, ali ne nužno prava ljubav. Imajte otvoreno srce, ali ne dozvolite da vas vaša romantična linija povredi.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare