PRESEDAN NA SUĐENJU VELJKA BELIVUKA I EKIPE: Isključena javnost tokom saslušanja JEDINOG PREŽIVELOG! 

U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženim pripadnicima njihove kriminalne grupe, koje tužilaštvo tereti za sedam ubistava, otmicu, silovanje i druga krivična dela.

14.55 Isključena javnost tokom saslušanja Ilije S.

Upravo je isključena javnost sa dela suđenja Belivukovom klanu dok se ispituje svedok Ilija S. kao posebno osetljiv svedok. Sudija je naložila prekid direktnog prenosa suđenja u medija centru kao i udaljavanje više od 30 studenata Pravnog fakulteta u Beogradu koji su došli da isprate suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi.

14.25. Dejan Lazarević ispred Specijalnog suda

Ispred Specijalnog suda, na suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pojavio se njihov bivši advokat Dejan Lazarević.

Inače, Ilija. S. (25) danas će se naći u sudnici Specijalnog suda, oči u oči sa monstruoznim zlostavljačima.

Ovu informaciju potvrdio je za Republiku njegov pravni zastupnik Nada Mitrović Rakić. 

– Za Iliju su došli iz  Specijalnog suda da ga povezu do Beograda. On uvek na taj način ide i vraća se. Obezbeđeni su mu prevoz ii lična zaštita, što je njemu i njegovoj porodici veoma dragoceno. Međutim, njegovi su mi jutros rekli da se on uopšte nije oporavio od upale pluća zbog koje nije ni prošli put došao na suđenje. Psihički je bolje nego što je bio, a biće još bolje kad skine ovu obavezu – rekla je Mitrović Rakić. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare