„MOŽETE OD PREMIJERA CG DA TRAŽITE BELILO DA IZBRIŠE MOJE IME IZ SPORAZUMA“: Knežević poručio da nikad neće priznati Kosovo

Milan Knežević, predsednik DNP i jedan od lidera ZBCG, odgovorio je juče DPS koji je prozivao da su priznali da je Kosovo nezavisna država.

– Nikada ga priznati nećemo. Vi sad kad se završi sjednica možete da odete kod Spajića i da tražite bjelilo da se izbriše moje ime sa sporazuma i da stavite vaše. Vi govorite kao da nemate nikakve veze sa DPS, kao da vas nije postavljao Milo Đukanović i Duško Marković. To razjasnite sa njima– kazao je Knežević, prenosi crnogorska Borba.

On je saopštio da imaju podršku za kontrolno saslušanje DNP kako birazjasnili situaciju u bezbednosnom sektoru.

– Ako insinuirate da je bilo ko uticao da se donose odluke u tužilaštvu, to treba istražiti. U jeku najveće hajke na nas kada je bila prvostepena presuda za državni udar, ti teroristi koji će da vrate Romanove su pobedili taj DPS. Ne znam čiji smo sve bili agenti koje je Udar ANB saopštavao. Pa smo vas pobedili u Nikšiću i sad na parlamentarnim izborima – kazao je Knežević.

Mišljenja je da način na koji DPS beži od Mila Đukanovića i Duška Markovića može da se Danijelu Živkoviću obije o glavu pre Kongresa ove stranke.

– Što se tiče Kosova, Andrej Milović je saopštio svoj stav sa kojim se apsolutno ne slažem. Ako izruči nekoga Kosovu, možda će Srbija da mu i zabrani ulaz da više ne može da prati utakmice Partizana – kazao je Knežević.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Borba.me/Preneo: N.V.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare