„MA DAJTE, MOLIM VAS…“ Dženifer Aniston o EKSPLICITNOJ SCENI o kojoj je brujao svet! Evo šta su joj nudili na snimanju

Dženifer Aniston i Džon Ham nedavno su bili u centru pažnje svetske javnosti zbog treće sezone serije „The Morning Show“, u kojoj su odglumili eksplicitne intimne scene, za koje su se u potpunosti razgolitili, a glumica je sada otkrila kako se osećala dok su ih snimili.

– Pitali su nas da li želimo intimnog koordinatora. A ja, pošto sam iz nekih starih vremena, pitala: „Šta to znači?“Rekli su: „Kad te neko pita jesi li dobro“, a ja sam im rekla: „Ma molim vas, ovo je već dovoljno čudno! Iskusni smo, možemo ovo sami“ – rekla je Dženifer Aniston, te dodala:

– Treća sezone je dobra, sočna je. Svi upadaju u nevolje. Svako ima tajnu, mnogo je senzualnija ove godine – istakla je glumica u intervjuu za Variety, koji je dala zajedno s koleginicom iz serije, Riz Viterspun.

Dženifer Aniston u seriji „The Morning Show“ glumi voditeljku vesti Aleks Levi, dok Džon glumi Pola Marksa, tehnološkog milijardera. U epizodi pod nazivom „The Stanford Student“, koja je emitovana u oktobru, Aleks je intervjuisala Pola u njegovoj vili u Hemptonsu.

Napet i težak intervju probudio je iskre među njima, nakon čega su završili u krevetu. U eksplicitnim scenama potpuno su se razgolitili, a Dženifer je izgledala jednako fascinantno kao u svojoj prvoj snimljenoj golišavoj sceni u filmu „The Break Up“ iz 2006. godine.

„The Morning Show“ je drama koja prati likove i radnju jutarnjeg informativnog programa i dosad je nagrađena nagradama Emmy, SAG i Critic Choice.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Variety/ L. S)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare